16.04.2018

Kädentaitojen helmiä kevätnäyttelyssä Orrelassa

Tulevana viikonloppuna Teuvan kansalaisopisto järjestää perinteisen kevätnäyttelyn la-su 21.-22.4. klo 10-16 Kulttuuritalo Orrelassa.

Näyttelyssä on esillä opiskelijoiden luomuksia opiston kuluvan lukuvuoden ajalta. Esillä on mm. Sirpa Raittilan maalauskurssin taidetta, Satu Ojalan ohjaaman ryhmän keramiikka- ja lasitöitä sekä Aulis Närvän opiskelijoiden taidokkaita koristeveisto- ja puutöitä.

Keväällä aloittaneen Asta Ihalaisen huippusuositun Puikot heilumaan –kurssin värikkäät neulotut työt sekä Jari Viitasalon ryhmässä toteutetut sisustustuotteiden ja vaatteiden uusimmat työt ovat niin ikään Orrelassa kaikkien ihailtavana.

Kudonta – ja käsityöpiireissä on myös ahkeroitu koko lukuvuosi ja sekä Anne Järvenpää-Riipin useiden ryhmien, Ulla Tuovilan ja Leena Auran kurssien hienoja käsitöitä on kerätty esille Ingman-saliin.

Kevätnäyttely järjestettiin edellisen kerran opiston 50-vuotisjuhlavuonna 2016 ja viime keväänä oli vuorossa Kevätmatineassa esittävän taiteen tapahtuma. Tarkoitus on jatkossakin vuorovuosin esitellä kuntalaisille opistossa aikaansaatuja erilaisia taitoja.

Tervetuloa katsomaan mitä kaikkea ahkerat ja taitavat opistolaiset ovat taas saaneet syksyn ja talven aikana aikaiseksi!