09.09.2020

Onko teidän kylä Vuoden kylä 2020?

Vuoden eteläpohjalaisen kylän valinnalla halutaan nostaa esiin kylien monipuolista toimintaa ja lisätä kylätoiminnan tunnettavuutta ja näkyvyyttä. Tavoitteena on löytää aktiivisia kyliä, tuloksellista kylätoimintaa ja saada hyviä esimerkkejä kylien toiminnasta ja yhteistyöstä.

Huomioon otetaan koko kylää hyödyntävä toiminta, yhteistyö (ml. Eteläpohjalaiset Kylät ry:n jäsenyys), avoin tiedottaminen, yhteistyön sujuminen ja kylän kehittäminen laaja-alaisesti. Lisätietoja kotisivulla.

Etelä-Pohjanmaan kylät, mukaan lukien Kyrönmaa, lähettävät hakemuksensa mahdollisine liitteineen syyskuun 2020 loppuun mennessä osoitteella

Heikki Korkealaakso, Mesikuja 5, 62200 Kauhava tai sähköpostilla info@epk.fi

Hakulomake word
Hakulomake pdf


LÄHETÄ KYLÄVIDEO KILPAILUUN!

Seitsemäs valtakunnallinen kyläelokuvafestivaali järjestetään la 24.10.2020 Alajärven Luoma-ahon upouudella kylätalolla. Festivaaliin kuuluu jälleen perinteinen kyläelokuvakilpailu, johon toivotaan ehdokkaita joka kylästä!

Videon maksimipituus on 10 minuuttia. Teema ja muoto ovat vapaita ja huumori on sallittua. Lyhytelokuva voi olla fiktio, dokumentti, musiikkivideo tai vaikkapa animaatio. Yleisteemoina ovat maaseudun elinvoiman edistäminen, elämä maaseudulla ja monipaikkaisuus: "Jalka kahdessa paikassa".

Kilpailuun osallistuva elokuva tulee toimittaa syyskuun loppuun mennessä joko dvd-kopiona tai verkon kautta esim. YouTube-linkkinä.

Katso tarkemmat ohjeet kyläelokuva.fi.