03.06.2021

Teak Oy hakee kahvilatyöntekijöitä Parran kesäkahvilaan Teuvalle

Tarjoamamme kahvilatyö on monipuolista ja haastavaa. Töitä tehdään niin kassalla kuin asiakkaita palvellen sekä kahvilan tarjonnasta huolehtien. Työhön kuuluu myös kahvilan vitriinien täyttöä, kahvilan tiloista huolehtiminen sekä ajoittain kahvilatoimitusten purkua.

Kesäkaudella ajalle 1.7. – 17.8.2021 hakemamme kesäkahvilatyöntekijä on pirteä asiakaspalvelija sekä vastuuntuntoinen, rohkea ja innokas työntekijä. Asiakkaita palvellaan suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että olet jo saanut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai muista keittiön avustavista tehtävistä, toki mahdollinen alan koulutus luetaan myös eduksesi.

Toivomme, että sinulla on valmius tehdä kaikkia työvuoroja kahvilan aukioloaikojen puitteissa, hakemuksessa voit kertoa tarkemmin käytettävyydestäsi. Työtunteja on tarjolla joustavasti valitun henkilön toiveet huomioiden.

Teak Oy on Teuvan kunnan elinkeinopalveluista vastaava yhtiö, joka järjestää monipuolisesti yritysneuvonnan palveluita sekä elinvoimaa edistäviä toimenpiteitä Teuvan kunnassa. Kesän ajaksi perustettava kesäkahvila sijaitsee Luonto-Parrassa, ja tarjoaa Parran alueen lomailijoille pientä virkistystä lomapäivän ohessa Parrassa.

Kiinnostuitko työstä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla juha.niemela@teuva.fi viimeistään 17.6.2021 mennessä. Voimme kutsua hakijoita haastateltavaksi jo hakuaikana.