Teuva-sovellus on nyt ladattavissa!

Ilmainen Teuva -mobiilisovellus tuo ajankohtaiset tiedot Teuvan tapahtumista, palveluista ja uutisista puhelimeen ja tablettiin helppokäyttöisellä ja laitteiden ominaisuuksia tehokkaasti hyödyntävällä tavalla.

Enää ei tarvitse miettiä: ”Mistäs ne tiedot löytyivätkään?” Käyttäjät pystyvät parilla sormen hipaisulla esimerkiksi tarkistamaan kunnan säätiedot, -tapahtumat, verkkouutiset, työpaikat, nähtävyydet ja aloittamaan puhelun tai navigoinnin haluamaansa kohteeseen.

Teuvan sovellus on tarkoitettu kaikkien kuntallisten, matkailijoiden, mökkiläisten ja vierailijoiden käyttöön. Kuntalainen voi löytää sovelluksen kautta itselle täysin uusia palveluita omalta paikkakunnalta tai sovelluksen kautta on mahdollista antaa kunnalle palautetta. Matkalaiset ja vierailijat löytävät kootusti tietoa käyntikohteista, majoituspalveluista ja aktiviteeteista.

Kunnan kannalta sovellus toimii erittäin tehokkaana viestintäkanavana; sovelluksen lataajille voidaan lähettää jopa tarkasti määritetylle GPS-alueelle reaaliaikaisesti push-viestinä esimerkiksi kuulutuksia, tiedotteita tai varoituksia. PUSH-viestit hyväksymällä voit siis vastaanottaa tiedotteita ja viestejä Teuvan kunnalta!

Sovellus on ladattavissa älypuhelimille ja tableteille – lataa omasi:

 

APPLE APP STORE (iOS-laitteet):

https://apps.apple.com/fi/app/teuva/id1501387573?l=fi

 

GOOGLE PLAY STORE (Android -laitteet):

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app_teuva.layout

 

Sovellus löytyy nimellä ’Teuvan kunta’.

 

 

Puuttuuko yrityksesi/yhdistyksesi sovelluksesta? Onko yritystiedoissasi päivitettävää?

 

Kaikilla yrityksillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus päästä mukaan sovellukseen. Sovelluksen sisälle on rakennettu yrityksiä varten kaksi lomaketta; sekä tietojen lisäyspyyntö että tietojen korjauspyyntö -lomake. Ensisijaisena toiveena on, että yritykset käyttäisivät näitä lomakkeita. Lomake ohjautuu sellaiselle henkilölle, jolla on valtuudet tehdä sovellukseen muutoksia. Lisäys- ja korjauspyynnöt käsitellään mahdollisimman pian!