E-LASKUKAMPANJA

Miksi e-lasku?

 • E-lasku säästää aikaa ja vähentää virheitä, koska laskun viite- ja tilinumero ovat valmiina laskulla.
 • Laskut tulevat verkkopankkiin hyvissä ajoin ennen eräpäivää samannäköisinä kuin paperilaskulla, joten ne on helppo tarkastaa.
 • E-laskut arkistoituvat verkkopankkiisi.
 • E-lasku ei katoa postissa tai jää muiden postien alle.
 • Voit sopia pankkisi kanssa maksetaanko maksu automaattisesti, jolloin lasku veloitetaan tililtäsi eräpäivänä automaattisesti.
 • E-laskun käyttöönotto vähentää ympäristön kuormitusta sillä sen hiilijalanjälki on vain kolmannes paperilaskusta.

Teuvan kunnassa saatavilla olevat e-laskutukset

 • Ruokapalvelumaksut
 • Vuokramaksut
 • Varhaiskasvatusmaksut
 • Vesi- ja jätevesimaksut
 • Uimahalli/kirjaston maksut
 • Koulujen maksut

Vaihda e-laskuun ja voita!

Arvomme vuonna 2023 joka kolmas kuukausi 50 €:n hyvinvointilahjakortin teuvalaisiin liikkeisiin kaikkien niiden asiakkaiden kesken, joilla on e-lasku käytössä Teuvan kunnalle,

Vuoden lopussa arvomme lisäksi 200 € hyvinvointilahjakortin teuvalaisiin liikkeisiin.

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki jo e-laskun tilanneet. Ota siis e-lasku käyttöösi mahdollisimman pian niin osallistut useampaan arvontaan!

Arvonnan säännöt

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ JA KAMPANJA-AIKA

Kampanjan järjestää Teuvan kunta (y-tunnus:0182734-1). Kampanja-aika 1.1.2023-31.12.2023.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voivat osallistua kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka tilaavat e-laskun Teuvan kunnalta. Arvontaan ei voi osallistu Teuvan kunnan henkilökunta.

ARVONNAN PALKINTO JA OSALLISTUMINEN

Arvomme kolmen kuukauden (arvonta-ajankohdat maaliskuun, kesäkuun, syyskuun ja joulukuun lopun tilanne) välein 50 euron hyvinvointilahjakortin teuvalaisiin liikkeisiin kaikkien asiakkaiden kesken, joilla on e-laskutus käytössä. Lisäksi vuoden lopussa arvotaan 200 euron hyvinvointilahjakortti teuvalaisiin liikkeisiin. Arvonnat suoritetaan kampanja-ajan aina seuraavan kuukauden alussa, esimerkiksi maaliskuun lopun arvonta suoritetaan huhtikuun alkupuolella.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinnon voi noutaa Teuvan kunnasta. Teuvan kunta ei vastaa noutomääräajan puitteissa noutamatta jääneestä palkinnosta.

Osallistuminen tapahtuu ottamalla Teuvan kunnan e-laskutus käyttöön omassa verkkopankissa. Kaikki asiakkaat, joilla on jo Teuvan kunnan e-laskutus käytössä osallistuvat arvontaan automaattisesti.

Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikkoon, suoritamme uuden arvonnan. Teuvan kunta ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan julkaista eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

ARPAJAISVERO

Teuvan kunta sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Arvonnan aikana saadut henkilötiedot käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään arvonnan suorittamisessa sekä muussa kampanjakäytössä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus ilmoittaa arvontojen voittajien etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä. Teuvan kunta pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Näin helposti tilaat e-laskun

 1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja valitse e-laskut. Paina sen jälkeen tilaa e-laskuja.
 2. Lisää laskuttajaksi Teuvan kunta ja valitse oikea laskutusaihe. Syötä edellisen laskusi viitenumero ja paina tilaa.
 3. Olet juuri tilannut e-laskun! Laskut tulevat jatkossa suoraan verkkopankkiisi, josta hyväksyt ne kätevästi napinpainalluksella.
 4. Voit myös valita automaattisen maksun, jolloin lasku veloitetaan suoraan tililtäsi eräpäivänä.