Palvelut

Info-TV

Teuvan kirjasto tarjoaa monenlaista palvelua sekä aikuisille että lapsille ja nuorille. Osa palveluista on netissä ja ne ovat yhteisiä Eepos-kirjastojen kanssa. Eepos-verkkokirjastossa voit asioida silloin, kun se on sinulle mahdollista. Kurikan kirjasto on tehnyt ohjevideon verkkokirjastoon kirjautumisesta. => Kuinka kirjautua Eepos-verkkokirjastoon?

Lainattavaan kokoelmaan liittyvistä asioista (kuten ekirjat tai Kirjastokino) kerrotaan lisää kyseisen aiheen alla Kokoelmat-osiossa.

Tarkemmin palveluiden sisältöön pääset tutustumaan oheisista Palvelut-kategorian alla olevista linkeistä. Muut palvelut linkin takaa löydät ne palvelut, joilla ei ole omaa osiota.

Kirjasto tiedottaa palveluistaan ja tapahtumistaan laajalti somessa ja verkossa eri kanavissa sekä ajoittain myös sanomalehdissä, pääasiassa Tejuka-lehdessä. Kirjaston tiloissa tiedotuksia on ilmoitustauluilla sekä info-TV:n ruudulla. 

Teuvan kirjastossa on vapaasti ilman kirjautumista käytettävissä langaton Suulan-verkko, jota voi käyttää omilla laitteilla työskentelyyn tai vapaa-aikaan. Langaton verkko mahdollistaa esimerkiksi etätyön tekemisen kirjaston tiloissa.

Nuorten osastolla on 55" älytelevisio, josta voi katsoa netti-tv:tä, kirjaston elokuvia tai vaikka peilata Chromecastin avulla oman kännykän näyttö ruudulle. Lasten osastolla on oma pieni televisio, josta voi niin ikään katsoa elokuvia.

Kirja 1-vuotiaalle

Teuvan kirjasto haluaa tukea lukuharrastusta jo aivan pienestä pitäen. Kirjasto lahjoittaa kirjan 1 vuotta täyttäville teuvalaisille ja heidän perheilleen. Lahjoitus toteutetaan yhdessä Teuvan neuvolan kanssa, jossa yksivuotisneuvolakäynnin yhteydessä perheelle annetaan lahjakortti, jota vastaan voi käydä kirjastolla hakemassa lapselle tarkoitetun kirjan.