Palvelut

Info-TV

Teuvan kirjastosta saa monenlaista palvelua sekä aikuisille että lapsille ja nuorille. Osa palveluista on netissä ja ne ovat yhteisiä Eepos-kirjastojen kanssa. Eepos-verkkokirjastossa voit asioida silloin, kun se on sinulle mahdollista. Kurikan kirjasto on tehnyt ohjevideon verkkokirjastoon kirjautumisesta. => Kuinka kirjautua Eepos-verkkokirjastoon?

Lainattavaan kokoelmaan liittyvistä asioista (kuten ekirjat tai Kirjastokino) kerrotaan lisää kyseisen aiheen alla Kokoelmat-osiossa.

Tarkemmin palveluiden sisältöön pääset tutustumaan oheisista linkeistä. Muut palvelut linkin takaa löydät ne palvelut, joilla ei ole omaa osiota.

Kirjasto tiedottaa palveluistaan ja tapahtumistaan laajalti somessa ja verkossa eri kanavissa sekä ajoittain myös sanomalehdissä. Kirjaston tiloissa tietoa on omilla ilmoitustauluilla sekä info-TV:n ruudulla. 

Teuvan kirjastossa on vapaasti käytettävissä langaton Suulan-verkko, jota voi käyttää omilla laitteilla työskentelyyn tai vapaa-aikaan. Käyttäjätunnus ja salasana löytyvät kirjaston ilmoitustaululla tai voit pyytää niitä kirjaston lainaustiskiltä. Langaton verkko mahdollistaa esimerkiksi etätyön tekemisen kirjaston tiloissa.