Ajankohtaista

07.08.2020

Koulut alkavat Teuvalla 13.8.2020

Koulutyö alkaa Teuvalla torstaina 13.8.2020. Opetuksen järjestämisen lähtökohtana on lähiopetus.

Tulevaa lukuvuotta on valmisteltu ottaen huomioon koulutilojen siivouksen tehostaminen, tarpeettomien lähikontaktien välttäminen, käsi- ja yskimishygienian sekä tilojen järjestäminen tavallista väljemmin esim. kouluruokailussa.

Jo ensimmäisenä koulupäivänä kokoonnutaan koulun pihalle oman luokan kesken. Muita arjen käytänteitä käydään läpi oppilaiden kanssa ensimmäisten koulupäivien aikana. Tarvittaessa siirrymme tiukempaan luokkien erillään pitämiseen.

Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n mukaan varhaiskasvatukseen tai kouluun ei jatkossa saa tulla hengitystieinfektio-oireisena ennen kuin mahdollinen koronavirustartunta on suljettu pois testeillä.

Koulun henkilöstö ei ohjaa koronatestiin, vaan sen tarpeen arvioi terveydenhuolto. Jos on epäily koronavirustartunnasta, tulee huoltajan ottaa yhteys terveyskeskuksen kiirevastaanottoon (06 24133200). Hoitaja tai lääkäri arvioi, mitä näytteitä otetaan ja antaa ohjeet joko DRIVE IN -pisteelle tai terveyskeskukseen H-käytävälle. Kaikki näytteet otetaan Kauhajoella. Covid ja muu nielunäyte otetaan DRIVE IN-kaistalla eli asiakas ei poistu autostaan.

Etäopetukseen voidaan syksyn aikana siirtyä paikallisesti tai alueellisesti vain, jos yhdessä tartuntatautiviranomaisen kanssa päätetään, että se on välttämätöntä.

05.08.2020

Lukuvuosi alkaa ja koulutilahakemukset

08.06.2020

Teuvan lukion lehtistipendin ja e-kirjastipendin saajat

Kevään 2020 stipendit jaetaan lakkiaisissa 29.8.2020 lehtistipendejä ja e-kirjastipendejä lukuunottamatta.

Kemia-lehden stipendin saavat:

Lehto Tuuliina

Konttinen Riina

Penttinen Kalle

Viitanen Veeti

Viljanen Kimmo

Saranpää Heidi

Satokunnas Kaisa

Rantakoski Enni

 

https://www.kemia-lehti.fi/wp-content/uploads/2020/05/kemia_stipendi20.pdf

“Stipendin lahjoittavat Kemia-lehti ja yhteistyökumppanit: Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulu, Brightplus Oy, Forchem Oy, Helsingin yliopiston kemian osasto, Itä-Suomen yliopiston kemian laitos, Jyväskylän yliopiston kemian laitos, Kemian Kustannus Oy, Kemian Seurat, Kemianteollisuus ry, Labo Line Oy, LUT-yliopisto, Neste Oyj, Oulun yliopiston teknillinen tiedekunta, Papula-Nevinpat, Software Point Oy, Tampereen yliopisto, Turun yliopiston kemian laitos ja Åbo Akademi.”

 

Uusiouutisten stipendin saa:

Nisula Ville

 

https://www.kemia-lehti.fi/wp-content/uploads/2020/05/uu_lukiostipendi20.pdf

”Stipendin lahjoittavat Uusiouutiset-lehti ja yhteistyökumppanit: Kiertokaari, Kuusakoski, Lassila & Tikanoja, LHJ Group, Purkupiha, Remeo, Rosk’n Roll, SER-tuottajayhteisö SERTY, Suomen Erityisjäte, Suomen Kiertovoima ry KIVO ja Urbaser.”

 

Pohjola-Nordenin kirjastipendin 2020 saa:

Lehto Tuuliina

 

Pohjola-Norden on kansalaisjärjestö, joka edistää pohjoismaista yhteistyötä ja tekee Pohjoismaita tunnetuksi Suomessa.

Pohjola-Nordenin palkintokirja ruotsin kielen opinnoissa menestyneille oppilaille jaetaan tänä vuonna e-kirjana.

14.05.2020

Teuvan lukion kevätjuhlatervehdys ja lakkiaisjuhla