Mittarilukemien ilmoittaminen

Kulutuslukema tulee ilmoittaa vähintään kerran vuodessa tasauslaskutusta varten. Vesihuoltolaitos lähettää syyskuun alussa mittarilukemapyynnön. Lukemat on ilmoitettava syyskuun loppuun mennessä. Helpoiten ilmoitat vesimittarilukemasi Kulutus-Webin kautta alla olevasta linkistä.

Ilmoita mittarilukemasi yllä olevasta linkistä 25.8.-25.9.2023 välisenä aikana ja osallistut arvontaan, jossa Kulutus-Webin kautta mittarilukeman ilmoittaneiden kesken arvotaan ilmainen vesiliittymän perusmaksu vuodelle 2024. Arvonnan säännöt 


Sisäänkirjautumiseen tarvitset kulutuspisteesi numeron sekä mittarin numeron. Nämä tiedot löytyvät sekä vesilaskultasi että lukemailmoituspyynnöstä.

Vesimittarin lukeminen

Vesimittarilukema ilmoitetaan täysinä kuutioina (m3) kerran vuodessa. Alla on esimerkkikuva mittarista, jonka lukema on 153 kuutiota. Mittarin mahdollisia punaisia numeroita ei ilmoiteta.

Vesimittari

Mittarilukemien syöttö

Kirjaudu palveluun ja valitse ”Tee lukemailmoitus”. Ilmoita Kulutus-Webissä vesimittarin lukema ja luentapäivämäärä. Lisätietoja kohtaan voi ilmoittaa mahdollisista lisähuomioista.

Lähetä tiedot sivun alaosasta kohdasta ”lähetä ilmoitus”

Oikealla näkyvät edelliset lukematiedot.

Muista syöttää lukema täysinä kuutioina.

Vedenkäytön raportit ja ennusteet

Raportit ja ennusteet -välilehdellä näet raportin veden kulutuksestasi vuositasolla. Raportissa näkyvät kulutettu vesimäärä ja kulutetun veden kustannukset aina viimeisimpään laskutusjaksoon saakka. 

Näet palvelusta myös kuluvan vuoden kulutusennusteesi, veden ja jäteveden perusmaksun määrän sekä veden ja jäteveden käyttömaksujen ennusteet eriteltynä.

Palaute

Palaute-välilehdellä voit lähettää kysymyksiä, ja/tai antaa palautetta palvelusta ja sen toimivuudesta vesihuoltolaitokselle. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia. Kirjoita viestisi ja valitse lopuksi sivun alaosasta "Lähetä palaute".

Kiitämme palautteesta, joka auttaa meitä palvelemaan Teitä, vesihuoltolaitoksen asiakkaita, entistä paremmin!

toimisto 040 120 1527
sähköposti: tekninen.laskutus@teuva.fi