Muu aineisto

Frisbeegolfkiekot

Kirjaston kokoelmissa on  myös muuta aineistoa kuin kirjoja, elokuvia ja musiikkia.

Seitsemän kassia kolmen frisbeegolfkiekon settejä. Vapaa-ajankeskus Parrassa on 9 väylän kenttä, jossa lajia voi kokeilla. Myös Teuvan Pappilankankaalla on väyliä. Laina-aika 1 viikko.

Neljä paria lumikenkiä. Kengät on hankittu kuntaan vuosia sitten ja nyt niitä on siirretty kirjaston kokoelmiin lainattavaksi. Kengät soveltuvat aikuisille. Käyttäjän kengän koko 24-34 cm ja kengän kantavuus 60-110 kg. Lumikengän pituus on noin 82 cm. Laina-aika 1 viikko.

Kaksi ukulele-soitinta. Toinen on isompi konsertti ukulele ja toinen hieman pienempi sopraano ukulele. Soitinten laina-aika on 2 viikkoa. Lainoja voi uusia normaaliin tapaan ja soittimia voi myös varata.

Lasten ja nuorten osastoilla on esillä Kimble-noppapeli, nuppipalapelejä ja muuta aineistoa, joka ei ole kotiin lainattavissa. Tiskiltä saa kirjastossa pelattavaksi myös Skip-Bo-pelikortit ja Muuttuva labyrintti -pelin.

Kirjastolla on lisäksi kaksi energiankulutusmittaria, joita säilytetään henkilökunnan kaapissa lainaustiskillä. Pyydä henkilökunnalta mittaria lainaan.