Tilat

Tilojen käyttö

Orrela tarjoaa puitteet tilaisuuksille, mutta tarjoilujen järjestämisestä vastaa asiakas. Ruokatilaisuuksissa keittiössä tulee olla ammattitaitoinen henkilö tai alan yrittäjä. Tilaisuutta varten asiakaan vastuulle kuuluu järjestää tilat käyttökuntoon, ohjeita antaa tilavarauksista vastaava henkilö. Kulttuuritalossa on tarvittaessa käytössä pöytäliinoja, joiden käytöstä pesula laskuttaa suoraan asiakasta. Liinojen käytöstä tulee sopia etukäteen.

Ovien avaamisesta ja liputuksista huolehtii kunnan kiinteistönhuolto, joka laittaa valmiiksi erikseen sovittuna myös äänentoiston ja videotykin. Jos tilaisuus kestää yli klo 23, tilaisuudesta peritään lisämaksu liittyen kiinteistöhuollon yökorvaukseen ja tarkistuskäyntiin tilaisuuden päätyttyä. Päivystävä talonmies (iltaisin ja viikonloppuisin) puh 050 386 4614. Iltapäivystysajat: ma, to ja pe 15.00-23.00, ti 15.45-23.00 ja ke 16.00-23.00 Siivouksesta huolehtii kunnan puhtauspalvelut.

Talon opastuksia voi tiedustella tilavarauksista vastaavalta henkilöltä

 

I-kerros

Ingman-sali (165 m²) ja parvi (45 m²)

Salissa on 20-40 pöytää, joihin saa istumapaikkoja 80-160 hengelle. Ilman pöytiä tilaan mahtuu 200 istumapaikkaa. Parvelle mahtuu noin 30 istumapaikkaa.

Kokoustila Oiva (46 m²), kahvio (23 m²)

Kokoustila Oivaan ja siihen kuuluvaan kahvioon saa istumapaikkoja 40-54 hengelle.

Toimisto (30 m²)

Toimistotiloissa työskentelevät Teuvan kunnan sivistysjohtaja ja toimistosihteeri.

Teuva Info

Toimii talon ala-aulassa, sieltä löytyy tietoa Teuvasta ja seutukunnan muista kunnista.

Keittiö

Keittiö toimii pitopalveluperiaatteella, asiakas saa valita haluamansa yrittäjän. Keittiössä on 240 hengen astiasto, se on varusteltu noin sadan hengen ruuan valmistamiseen ja toimii jakelukeittiönä suuremmille ryhmille.

 

II-kerros

Kokoustila Simo (46 m²)

Kokoustilassa on neuvottelupöydän ympärillä istumapaikkoja n. 12 hengelle. Kokoustila Simossa olevat tuolit ovat talon alkuperäistä kalustoa, jotka seurakunta on lahjoittanut taloon takaisin. Tuolien entisöinnin ovat rahoittaneet yksityiset henkilöt ja yritykset. Tilassa on kannettava tietokone, videotykki, valkokangas ja fläppitaulu. Simossa on vesipiste.

Museot

Yläkerran museohuoneissa on pääministeri, arkkipiispa Lauri Ingmanista ja rovasti, virsirunoilija Simo Korpelasta kertova huone sekä luonnontieteiden näyttely, jossa näytteillä lehtori Jussi Sepän linnunpesä- ja munakokoelma. Luonnontieteiden näyttelyhuoneessa on myös vaihtuvien näyttelyiden tila.

Näyttelytilat

Taulukiskoin varusteltua yläkerran kokoustila Simoa ja yläaulaa (47 m²) vuokrataan näyttelytiloiksi.

 

Opetustilat

Opetustiloissa pidetään mm. kansalaisopiston kursseja. Tiloja vuokrataan myös kokous- ja koulutuskäyttöön. Yläluokan varustuksena on kannettava tietokone, videotykki, tussitaulu ja valkokangas. Yläluokassa on vesipiste. Alaluokasta löytyy fläppitaulu ja siellä on pieni keittiö ( jääkaappi, kahvinkeitin, astiasto ) 

 

Kokoustilojen varustus

Ingman salissa on iso 3,5 m x 4,5 m sähkökäyttöinen valkokangas, videotykki, äänentoistolaitteet, puhujanpönttö sekä flyygeli. Talossa on langaton WLAN-internetyhteys.