TUTUSTU TEUVAN MAHDOLLISUUKSIIN!

Haluaisitko asua maaseudulla, väljästi ja viihtyisästi? Mutta arvostat myös hyviä ja laadukkaita palveluja? Tahtoisitko antaa lapsillesi turvallisen ja terveellisen kasvuympäristön? Tahtoisitko nopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet? Teuvalla tämä kaikki on mahdollista yhdistää!

Teuvalaiset ovat pitkäjänteisesti panostaneet kotikuntansa palveluvarustukseen. Hyvinä esimerkkeinä voi mainita vaikkapa Parran laskettelukeskuksen, Kulttuuritalo Orrelan, monipuolisen kansalaisopiston, tasokkaan uimahallin ja erittäin laajat kurssivalinnat tarjoavan lukion. Suupohjan seutuverkko tuo nopeat laajakaistayhteydet myös maaseutukyliin.

Teuvalla yrittämisellä on pitkät ja vahvat perinteet. Puu- ja huonekaluteollisuuden rinnalle on noussut merkittäviä metalliteollisuusyrityksiä. Yksi Teuvan valteista on osaava ja työhönsä sitoutuva työvoima. Suomen Yrittäjäopisto tarvittaessa kouluttaa uutta työvoimaa yritysten tarpeisiin.

Teuvan kunta on valmistellut yhdessä yrittäjiensä kanssa elinkeinopoliittisen ohjelman. Siinä vedetään suuntaviivat sille, miten kunta aktiivisesti tukee yritystensä kehitystä. Teuva haluaa profiloitua paikkakuntana, jossa yrittäjyyttä arvostetaan, ja jossa  yrittäjien tarpeisiin vastataan joustavalla ja nopealla päätöksenteolla. Ohjelma sisältää erityisesti merkittäviä panostuksia yritysten investointeihin.

Teuvalla maaseutukylät ovat vahvoja, toimivia yhteisöjä. Monessa kylässä palveluvarustus on hyvä, mm. kauppa, posti, pankki, koulu ja kansalaisopiston toimintaa. Myös monet Teuvan yrityksistä toimivat maaseutukylillä. Niinpä kylät tarjoavatkin varteenotettavan asumisvaihtoehdon aitoa maaseutua, asumisen väljyyttä ja kylien yhteisöllisyyttä arvostaville.

 

Kunnanjohtaja Veli Nummela

 

 

Veli Nummela
kunnanjohtaja
etunimi.sukunimi@teuva.fi
p. 046 850 7700

Blogi