Muuttajalle

Teuva on vireä, lapsimyönteinen ja yrittäjäystävällinen kunta.

Harrastusmahdollisuuksissa riittää valinnanvaraa. Vapaa-ajankeskus Parra / Snowpark Parra laskettelurinteineen, maastohiihtolatuineen, patikkapolkuineen ja uimalampineen tarjoavat ympärivuotisia mahdollisuuksia, samoin Pappilankankaan ulkoilualue. Kunnassa on uimahalli, kuntosali ja kirjastoKansalaisopisto, kunnan vapaa-aikatoimi ja eri yhdistykset tarjoavat monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Kunnalla on tarjolla viihtyisiä asuntotontteja keskustassa ja eri kylissä. Tietoja myytävistä ja vuokrattavista asunnoista löytyy myös nettisivuiltamme.

Lisää tietoa kunnasta löytyy sivuilta
www.teuva.fi, ja mielellämme annamme lisätietoja myös puhelimitse, sähköpostitse tai poiketessanne toimipisteissämme.

Kuntaan muuttaneiden yhdyshenkilönä toimii toimistosihteeri Marjo Nevala, os. Rasintie 1 A, puh. 046 8555 014, etunimi.sukunimi@teuva.fi. Hän palvelee mielellään esille tulevissa kysymyksissä.

Toivomme teidän viihtyvän Teuvalla!

 

Muuttajan tietopaketti

Alla olevaan luetteloon olemme koonneet hyödyllisiä linkkejä, joiden toivomme helpottavan muuttoa ja Teuvalle asettumista.

Muistettavaa:
Muuuttajan muistilista (Kuluttajaliitto)
Muuttoilmoitus

Tietoa maahanmuuttajille:
Kansainvälisyyskeskus inka, Facebook-sivu
www.infopankki.fi

Asuminen:
Vuokra-asunnot ja myynnissä olevat asunnot
Kunnan tonttitarjonta
Jätehuolto
Kaukolämpölaitos
Kunnan vesihuoltolaitos
Muut vesihuoltolaitokset: Brottomin vedenjohto-osuuskunta, Horon vesiosuuskunta, Lehmikorven vesiosuuskunta, Luovankylän vesiosuuskunta, Norin vesijohto-osuuskunta, Perälän Vesijohto-osuuskunta, Perälän Vesihuolto Oy, Riipin vesijohto-osuuskunta, Viitin vesijohto-osuuskunta, Äystön vesiosuuskunta

Julkiset palvelut 

Kulttuuri ja vapaa-aika

Joukkoliikenne

 Paikallisia ja maakunnallisia medioita

Teuvan kylät

Linkkejä