Ajankohtaista

16.04.2024

Työpaikkailmoitus: apulaisrehtorit

Teuvan kunnan yhtenäiskouluun haetaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2024 alkaen

-           apulaisrehtoria, vastuualueena erityisopetus (rekryavain 596816), tässä linkki Kuntarekryyn

-           apulaisrehtoria, vastuualueena yläkoulu (rekryavain 596801), tässä linkki Kuntarekryyn

Hakemukset luettavissa kokonaisuudessaan Kuntarekry-palvelussa. Hakuajat päättyvät 6.5.2024 klo 9.00

26.01.2024

Uintikampanja lapsille ja nuorille

Uintikampanja alkaa tänään 26.1. ja kestää 26.4.2024 asti. Uintikampanjassa voi kerätä käyntimerkkejä ja halutessaan myös uituja metrejä. Näistä palkitaan eniten käyntejä keränneet sekä eniten uituja metrejä keränneet omissa sarjoissaan. Uintikortteja saa Teuvan uimahallilta tiskiltä tai kouluilta. Yhtenäiskoululla kortteja löytyy kouluyhteisöohjaaja Juholta sekä nuorisopalveluiden pisteeltä koulunuoriso-ohjaaja Marjutilta. Kyläkouluilla voi pyytää Juholta tai Marjutilta kortteja, kun he niissä vierailevat.

Uimahallin tiskillä saa käynnistä leiman ja uidut metrit saa itse merkata. Korttia säilytetään kampanjan ajan itsellä. Kampanjan päätyttyä kortit tulee palauttaa 26.4. mennessä joko nuorisotila Klubille tai koululle Juholle, Marjutille tai Annikalle. Uintikampanjan palkitseminen tapahtuu keväällä Vapputapahtumassa 1.5. Palkintoina mm.uintilippuja.

27.09.2023

Työpaikkailmoitus: Opettajien lyhytaikaisia sijaisuuksia

Haemme sijaisia esi- ja luokanopettajan, aineenopettajan / lehtorin ja erityisopettajan eri pituisiin sijaisuuksiin perus- ja lukio-opetuksen kouluihin ympäri lukuvuoden. Pidemmät sijaisuudet, määräaikaisuudet ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivulla.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tästä linkistä Kuntarekryn tarkempaan hakuilmoitukseen, työavain 555665